jQuery('#footer-bottom .et-social-icons .et-social-icon').each(function(){ jQuery(this).find("a").attr('target', '_blank'); }); });

Bruidsmake-up & bruidskapsel

Op je trouwdag wil je als de mooiste versie van jezelf voor je geliefde en dierbaren verschijnen. Bij Studio Knus kun je terecht voor jóuw
perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up.

Bruidsmake-up

Ook bij bruidsmake-up kies ik voor natuurlijk zuivere, veilige en huidverbeterende make-up. Daarom werken wij met de 100% minerale make-up van Bellápierre.

Tarief & proefsessie

De kosten van bruidsmake-up en bruidskapsel zijn € 275 (inclusief BTW en proefsessie). De proefsessie vindt plaats bij Studio Knus. Op de trouwdag zelf kom ik op locatie. Buiten Rosmalen zijn de reiskosten €0,39 per km, binnen Rosmalen komt het te vervallen.

Willen je moeder, zus of vriendinnen er ook stralend uitzien op jullie grote dag? Dat kan. Hiervoor reken ik een uurtarief van € 50.

Trouwen van A tot Z

° Ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Iris Wuijster is een fantastische fotograaf en een erg fijn
persoon om op je bruiloft om je heen te hebben. Ik heb al veel met haar mogen samenwerken en daar ben ik trots op!

° Voor een bruiloft heb je een hoop te regelen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem dan een kijkje op www.tothemoonweddingplanner.nl van Nadja van den Heuvel-Meulensteen. Zij bezorgt aanstaande bruidsparen een gewenst advies en geweldige bruiloft.

Voorbereiding

De grote dag

Eindelijk is jullie grote dag daar! In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag. Ik zorg ervoor dat je op tijd klaar bent zodat je zonder stress aan deze mooie dag kunt beginnen.

Proefmake-up & Haar

Om tot het mooiste resultaat te komen houden we voor je bruiloft een proefsessie. Ik luister naar je wensen en zo ontdekken we samen wat voor jou aan haar en make-up het mooiste resultaat geeft. Dit vindt plaats bij Studio Knus.

Bruidsgasten

Willen je moeder, zus en vriendinnen er ook stralend uitzien op jullie grote dag? Dat kan, voor een meerprijs. Geef dit wel ruim van tevoren aan.

Vrijblijvend informatie aanvragen