jQuery('#footer-bottom .et-social-icons .et-social-icon').each(function(){ jQuery(this).find("a").attr('target', '_blank'); }); });

Studio Knus

Sinds 2006 runt Lieke Wittenberg vol passie en plezier haar schoonheidssalon in Rosmalen: Studio Knus. Studio Knus is een aan huis gevestigde professionele, sfeervolle schoonheidssalon. Studio Knus streeft naar huidverbetering middels duurzame huidverzorging. Met alle ingrediënten uit de natuur komen we tot een mooi gewenst resultaat. Daarom werk ik met uitsluitend natuurlijke producten van Chi Essential Cosmetics en de minerale make-up van Bellàpiere. Knus, ontspannen, gezond, puur, natuur, vertrouwd, eerlijkheid…dat voel je als je bij Studio Knus binnenstapt.

Ben jij op zoek naar een huidspecialist die met natuurlijke producten werkt en waar diepe ontspanning voorop staat? Dan zijn we een goede match en ben je van harte welkom bij Studio Knus!

Over mij

Met veel liefde en passie run ik mijn studio. Ik voel veel liefde voor de huid en voor de natuur, wat ik graag overbreng in mijn behandelingen. Naast mijn studio ben ik moeder van twee zoontjes, waar ik erg van geniet. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk dat ontspannen momentje voor jezelf is, zodat je diep herstelt en opgeladen verder kan.

Naast goede verzorging van de huid met producten voor thuis is voor een mooi verzorgde huid een gebalanceerde levensstijl van belang. Ik help je daar graag persoonlijk bij, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Volg Studio Knus op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele ontwikkelingen? Volg Studio Knus dan op de socials!

Openingstijden

Maandag: 9.00u – 12.00u
Woensdag: 9.00u – 17.30u
Vrijdag: 9.00u – 17.30u

Email Me